„Nem csak mint ügyfél tekintenek ránk, hanem partnerként, a mi szemünkkel gondolkoznak, a teljes Bónusz Brigád sikeréért harcolnak.”

Megbízó: Bónusz Brigád, Skoopy Kft.

Megbízás: Értékesítés támogatás a tulajdonosok számára az értékesítési folyamatok felépítése és optimalizálása érdekében.

Megoldásunk: Rendszeres találkozók útján nyújtottunk segítséget az értékesítési vezető számára

a Bónusz Brigád értékesítési stratégiájának kialakításában.

A beszélgetések során arra fókuszáltunk, hogy átadjuk szervezet- és értékesítés-fejlesztési ismereteinket és személyes értékesítési tapasztalatainkat. Megosztottuk értékesítési filozófiánkat, az értékesítők motivációt, a gátakat és akadályozó tényezőket, amelyek visszavethetik őket. Tapasztalatainkra és tudásunkra építve közösen határoztuk meg a javadalmazási rendszert és az ellenőrzési struktúrát.

Eredmény: A stratégia sikerét az értékesítő csapat rendkívül alacsony fluktuációja - Megbízónk legtöbb munkatársa a kezdetektől, azaz 2010 őszétől a Brigád alkalmazásában áll - és a hónapról-hónapra megfigyelhető teljesítménynövekedés jelzi a leginkább. Az üzletkötői korlátozás-szabadság egyensúlya kiváló, az értékesítők motiváltak és elkötelezettek.

*

„Eredeti megállapodásunkhoz nem tartozott, mégis a kiválasztási folyamatok során kialakult baráti viszony és a megbízható szakmai szolgáltatás, amit a cégtől kapunk, oda vezetett, hogy olyan területekről is kikérjük a véleményüket, ami esetenként a vállalat irányítását is érinti.”

< Előző referencia